Rahsia Ecover

Rahsia Ecover - rahsiaecover.blogspot.com.

Kontrak Perjanjian

Rahsia Kontrak Perjanjian - kontrakperjanjian.blogspot.com.

Minisite Dengan Blogspot

Minisite Dengan Blogspot - minisitedengan.blogspot.my.

Rahsia Sebutharga

Rahsia Sebutharga - RahsiaSebutharga.blogspot.com.

Rahsia Sifu Jualan

Rahsia Sifu Jualan - Tips Efektif Melariskan Jualan Tanpa Pening-Pening.

22/04/2022

[NEW ARRIVAL!] PROMOSI BUKU RAHSIA SEBUTHARGA

 [NEW ARRIVAL!] - INILAH BUKU TERBARU RYP, YG AKN BONGKARKAN LBH 15 TIPS MEMENANGI SEBUTHARGA YG PROVEN BAGI 'SPEED-UP' SALES SYARIKAT ANDA.

.
.
.
AKHIRNYA...Telah muncul sebuah buku yg memang dinanti-nanti oleh ramai org ESPECIALLY utk mereka yg SELALU GAGAL mendapatkan dan memenangi sebutharga.
.
Dlm buku terbaru ini, akan DIDEDAHKAN dengan 15 tips2 MENDAPATKAN SEBUTAHARGA, 15 TIPS BAGAIMANA MEMENANGI SEBUTAHRGA & 15 TIPS UNTUK 'OUTMARKET' DARI PESAING ANDA!
.
Hasil dari tips yg akan dikongsikan nanti, bakal buatkan sales anda 'asyik' nak meroket jer sebab tips yg dikongsikan adalah PROVEN SUKSES...
.
====
YG BAKAL ANDA DAPAT DLM BUKU NI..
====
.
[+] Pendedahan sebenar bagaimana sebutharga dicipta - CRUCIAL!
.
[+] Bagaimana anda boleh terlibat secara tidak langsung dalam menyediakan sebutharga walaupun anda orang luar!
.
[+] Memenangi sebutharga dalam erti kata lain mengalahkan syarikat yang lain.
.
[+] Rahsia terhebat dalam meletakkan harga untuk sebutharga.
.
[+] Panduan meramal harga yang diletakkan untuk sebutharga.
.
[+] Apa yang boleh anda lakukan dan tidak boleh lakukan dalam menyediakan sebutharga.
.
.
.
.
WAHHH..BESTNYA..DH LAMA CARI BUKU MCM NI..."
.
.
"RISI, MCM NE NK DPTKAN BUKU NI?"
.
.
Mudah jer..Anda just perlu KLIK kt link dibwh ni...
.
.
Ni haaa...
.
.
UTK 87 PEMBELI YG TERAWAL...
.
.
Jangan tunggu stok dah SOLD OUT, baru terhegeh hegeh nak order! Sila KLIK link wasap dibawah ini sekarang untuk dapat kan harga promosi special dari RYP.
.
.
.
.
.
.
.
[AMARAN] - DIINGATKAN, BUKU NI BUKAN UTK SEMUA ORG..TAPI KHAS UTK ANDA YG 'DAHAGAKAN' SALES SYARIKAT YG MENYUCUK NYUCUK TIAP BULAN SAHAJA TAW...
.
.
ABIS JER KOUTA TU, TRUS RYP CLOSE OFFER NI. KORG JGN NK SIBUK2 DOK MERAYU DGN RYP..TAK DILAYAN K...
.
.
.
Ni nk tanya ler, ada yg berminat nak dptkan buku ni dgn harga promosi tak? Kalo ada, sila KOMEN "sy nk" kt bwh ni..
.
.
.
Ps: Sape yg tak komen, tak dpt harga promo taw..



11/07/2021

Kenapa Buku Tak Laku

Salam.

Kenapa buku tak laku. Pertamanya tak semua orang beli buku yang Kita Tulis. Contohnya buku puisi atau sastera mereka mempunyai kelompok mereka sendiri.  Bilangan mereka tidaklah ramai berbanding niche yang lain. 

Begitu juga buku akademik hanya yang berpemikiran tinggi dan pusat pengajian tinggi yang beli. Seperti pelajar dan pensyarah. 

Yang paling dilaku keras adalah buku novel. Kerana prospeknya adalah para remaja dan mereka suka membaca. 

Walaupun kebanyakkan pembaca Kini mula beralih kepada buku digital. Pasti Ada yang sukakan buku fizikal.. mereka suka pegang dan bau buku baru.  

Teruskan membaca, menulis & menjual. 

Wassalam. 

Risi Yusoff Publication

30/06/2021

finalized cover buku untuk cetakan

Salam,
Dua hari lepas company printing hantar gambar cover untuk pengesahan. Jawapan Saya " Okay Proceed" 

Sekarang duk Hari berapa lama masa yang diambil untuk siapkan 100 cetakan. 

Senang Nanti untuk angarkan masa untuk cetakan Kali kedua. 

Wassalam.

20/06/2021

Final Manuskrip dah siap jugak akhirnya

Salam. ,
Setelah bertungkus lumus korbankan masa dan bersekang mata.

Akhirnya siap jugak final manuskrip untuk buku Sifu Selling. Insya Allah. Esok dah boleh hantar untuk cetakan.

Moral kat sini.. jangan tunggu kesempurnaan..kerana ia takkan pernah Ada. 

Wassalam

09/06/2021

Cara buat page break dalam word

Salam. 

Jenuh nak ingat balik cara untuk buat page break dan tajuk header bagi setiap bab dalam buku. Boleh guna step dibawah. Baru buku cantik dan professional. 

Configure headers and footers for different sections of a...

1.Click or tap the page at the beginning of a section.
Select Layout > Breaks > Next Page.

2.Double-click the header or footer on the first page of the new section.

3. Click Link to Previous to turn it off and unlink the header or footer from the previous section. ...

4. Go the start of the next section and repeat steps 1-5.

Wassalam.

Sifu Selling : final touch up

Salam. 
Malam ni berjaya siapkan cover belakang untuk buku Sifu Selling. Dalam bentuk ebook dulu. 

Barcode dalam format UEN 13 pun dah generate dan insert dekat belakang cover. 

Juga kemaskini page break serta masukan header untuk setiap Bab juga dah berjaya dilakukan. 

Cuma ada beberapa ayat yang perlu diperkasakan lagi untuk memudahkan pembaca faham. 

Petang tadi dah pm Uprint untuk dapatkan harga cetakan fizikal. 

Wassalam.

08/06/2021

Compile semua Bab dalam dokumen word

Salam. 

Harini dah compile semua bab dalam satu file word. 

Setakat ni dah ada dalam 160 mukasurat. 

Step seterusnya buat semakan terakhir dan susun mengikut mengikut susunan saiz A5. 

Dan juga Cuba siapkan cover belakang. Perlu tambahkan barcode ISBN dan juga Nama bisnes. 

Copywriting untuk post dalam FB page juga sedang disiapkan . 

Hopefully jumaat Ni dah boleh submit dekat Uprint untuk cetakan buku Sifu Selling. 

Wassalam.

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff