23/07/2013

Ben Ashaari : Confirm hadir Majlis Berbuka Puasa Di MaTiC 2013

Salam,

Semasa rehat tengahari , saya terima dua sms daripada Blogger Ben Ashaari yang menyatakan confirm 29 orang blogger  termasuk sekali dengan yang membawa spouse masing-masing akan hadir majlis berbuka puasa di MaTiC.

 So Terus call Wati selepas usai solat zuhur untuk confirmkan tiga meja direserve kepada para blogger dan signage blogger diletakkan di atas meja.

Hopefully kehadiran bloggers akan menyerikan lagi majlis berbuka puasa di MaTiC pada 24.7.2013 .

Akhir sekali,  xderla blogger yang post something yang kurang enak berkenaan MaTiC. " i saw, i script or i screw it " tagline maut sebagai blogger hehehe..  terpulang kepada anda sebagai blogger .

Post sejujurnya melalui mata hati , bukannya untuk menyedapkan hati tuan rumah. Wassalam.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff