17/07/2013

Hari Sukan Pertama Sebagai Bapa


Salam,
Ini adalah kali pertama menghadiri hari sukan anak sejak bergelar bapa empat tahun yang lalu. So ingatkan bila anak berumur 6 tahun masuk tadika baru merasa semua ni. Tapi pengalaman ni datang lebih awal.
Hari sukan ni diadakan di Dewan Dato, Ahmad Razali Ampang oleh Tadika Little Caliph pada 7 Julai 2013. Adam Miqdad masuk dua acara iaitu bawak bola ping pong dalam sudu dan bawak bola celah kangkang . yang mana kedua-dua permaian mendapat tempat kedua secara berkumpulan. Dapatlah bawa pulang dua botol susu dan dua mangkuk kecil .


Adam Miqdad Bersama hadiah yang di menangi


Penyampaian Hadiah

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff