15/07/2013

Terapi Ion Pak Nik

Salam,

Ha, Waktu lunch tak boleh makan tengahari so ambik kesempatan pergi ke gombak untuk mencuba Terapi Ion Pak NIk yang baru ni bukak. Ini kali kedua datang . Kali pertama banyak warna-warna kehijauan yang keluar , untuk kali kedua pun sama juga.

Tapi yang bezanya kali ini lebih cepat warna kehijuan yang keluar yang menandakan terdapat banyak angin dan juga kolestrol daripada hati dan pundi hempedu.

bagi anda yang mempunyai masalah penyakit kronik boleh mencuba rawatan alternatif ini. Sila call sebelum datang . sebab waktu puasa masa adalah fleksibel. Kadang-kadang-kadang bukak , kadang-kadang tidak .0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff