16/08/2013

Betulke MaTiC Tu Panas!

Salam,

Sambil-sambil menunggu tetamu datang berhari raya, sempat lagi aku selak lembaran akhbar kesayangan Utusan Malaysia.. Tiba di halaman 13 bahagian hiburan , terbaca satu copywriting mengenai buku mata tak berhijab.. hah!!! mana penulis buku ni tau MaTiC tu panas. Tak pernah cerita kat orang .. yang sememangnya cuaca dua tiga hari nie memang panas.

Jadi aku bercadang turun ke kedai buku untuk survey buku Mata Tak Berhijab Siri 2 . Hasil buah tangan saudara Zulkifli Ahmad Idrus. Buku yang pertama pun aku tak beli. jadi kena beli buku siri 2 nie, sebab nak tahu betul ke cuaca dekat MaTiC tu panas berbanding di tempat lain. :)

Wassalam


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff