20/08/2013

Bila Anak Minta Lukis Harimau

Salam,

"Ayah lukis harimau", anak sulung aku yang berusia 4 tahun mintak aku lukis harimau. Tak tau la apa yang teacher kat sekolah little caliph bagi tugasan kat dia semalam.

Tapi yang nyatanya aku kena lukis harimau. Sambil aku draf gambar harimau dalam minda aku. Gambar harimau tak muncul yang muncul gambar singa dalam movie "The Lion King"

" Ayah lukis singa boleh" , jawab aku. Anak aku muhammad adam miqdad bagi green light . Nasib baik .. so aku start melukis ini lah hasil dia .. Tak pandai melukis rupanya aku nie . As long anak aku dah tak suruh aku melukis gambar lain dah . Mungkin dia tau , hasil karya aku tu memang teruk . hahahaha..

Wassalam,

Aktivti mewarna hasil karya Agung


Gambar Singa Dalam Movie " The Lion King"


0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff