09/09/2013

Diet Pagi Ni Dalam Usaha Kembangkan Otot Badan

Salam,

This morning, dalam usaha nak kembangkan otot badan aku, selain dah 3 hari aku duk telan super mass gainer.Aku juga makan telur masak separuh pada waktu breakfast.

Apa aku rasa aku mampu buat, aku buat.itu je. Bukan nak sangat bagi otot kembang , cuma sekadar untuk kesihatan aku je dalam melaksanakan kerja seharian di ofis dan juga untuk bermain dengan anak-anak aku serta untuk beribadat.

Cara aku minum super gainer pun aku aku jadualkan mengikut jadual minum susu anak aku.

Telur 3 bijik (Buang yang kuning) dan 1 scoop mass gainer dibancuh kedalam 350 ml air suam.

Aku bancuh susu anak aku, kemudian aku bancuh susu aku sekali.hahaha...
Telor Masak Separuh Direbus Sendiri

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff