23/10/2013

Renew Stok Dengan Lazada : Super Mass Gainer

Salam,

Dah sebulan aku duk telan tepung nie. Ada perubahan x? kalo korang tanya aku ..

Memang ada perubahan lilit pinggang aku makin besar seluar nak pakai pun dah ketat.. muka pun dah naik .. hehehehe. humaira kata kurang hensem sebab pipi jadi tembam ..mungkin tak sesuai dengan rangka tengkorak muka aku.

So arini aku order lagi dengan lazada .. dan seperti biasa memang terbaik aku order hari Isnin , hari rabu diaorang deliver barang .harga dah turun dulu beli rm 150 sekarang rm 149 cuma turun rm 1 ringgit je hehehe.

Untuk beginner aku rekomen makan tepung ni untuk kesihatan dan stamina bagi korang. aku minum time breakfast, tengahari selepas lunch, selepas diner dan juga sebelum tido.

Korang juga jangan lupa exercise .. terbaik kalo umah korang dekat gym . better pergi sana. Aku cuma guna dumbell.. xder masa nak pergi gym beb..

Wassalam,
Amacam hahahaha...

Super Mass Gainer Dari Lazada

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff