17/11/2013

Pagi Convocation Santai Giler

Salam,
Dah seminggu teacher di little caliph remind kat aku berkenaan hari konvokesyen adam miqdad...

Sebenarnye bukan dia yang konvo tapi senior dia yang berusia 6 tahun, sebab diaorg confirm dah xblaja kat little caliph lagi...maknanya akan masuk ke darjah satu sekolah kebangsaan..

Pagitu patutla miqdad rileks je...dia sekadar ditugaskan buat persembahan nasyid..tajuk lagu " puji bagi Allah".

So aku pun xder la rush sangat..cuma satu minggu aku duk cari kurta budak..uniform untuk dia pakai untuk perform pada hari konvokesyen.

Hehehe...sempat lagi kiteorg cat rumah...sebelum gerak ke dewan toh puan norasyikin, pusat persatuan puteri islam di cheras.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff