21/12/2013

Ayah Nak Makan Apa Ni?

Salam,

Jumaat yang mendung...

Aku keluar ofis kira dah lewat...confirm xsempat sampai umah sebelum maghrib...

Ujan dah renyai2...xpe la belasah je la...

Sebelum tu humaira call bagitau dia balik lambat...

Ni nak kena tapau diner nie...

So on da way pulang singgah pasar malam ampang hilir...beli buah pulasan dengan anggur...nasik kerabu dan jugak tau fu fa serta apam balik...

Kemudian ambik miqdad dengan tasnim kat umah pegasus dah pukul 8 mlm...huhuhu...

Xpe ambik hati pegasuh dengan hadiahkan apam balik..hehehe..

Sampai umah...miqdad bersuara ...ayah nak makan apa nie...hehe dalam hati berkata nasib baik aku dah ready siap2...kalo x kebulur la diaorang nk tunggu humaira pulang..

Hah! Ini jawapannya...TAU FU FA!...

Tasnim dengan miqdad memang favourite diaorang..

Sambil diaorang makan...sempatla aku siapkan diri.

Wassalam..

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff