04/12/2013

Contest SEO Eridy


Salam,


Bro eridy ada buat contest seo..

Aku tau aku akan kalah ... sebabnya ianya disertai oleh kebanyakkan blogger terfamous di nuzantara.. hehehe..

Tetapi blogger kecil macam blog aku ni tak penting sangat pasal seo.. yang penting selalu update.. itu je seo yang sifu aku duk amal..

Aku malas nak pikir pasal teknik seo yang lain.. korang pun tak payah fikir .. beli je buku teknik kitab seo merah jambu milik saudara titan.. gerenti tak menyesal sebab dia dah bertahun-tahun bertapa untuk hasilkan kitab tu ..

Aku sertai contest seo ni saja suka-suka... mana boleh menang lawan gergasi beb!!!

Tetapi cara untuk menang contest seo eridy ni masih ada lagi jika aku guna secret weapon di saat akhir ..lagipun cara pemenang dipilih berdasarkan kedudukan keywood ni di enjin carian google.

Untuk maklumat lanjut pasal contest nie korang boleh ke eridy


Wassalam.
Layakkah aku menang Contest SEO Eridy atau pun dibuli

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff