09/12/2013

Super Sunday

Salam,

Satu pagi yang dingin....

Humaira ajak aku pergi ke Tesco Ampang untuk cari jubah pregnant yang boleh diguna pakai masa pregnant dan juga selepas pregnant.

So kiranya bila dah bersalin boleh pakai la ...untuk aktiviti lain..

Dalam pukul 2.30 aku gerak dari rumah selepas solat zuhur di surau al-falah berdekatan rumah.

Dari semalam lagi humaira ajak, tapi aku tak beberapa sihat kerana selsema hampir nak demam...

Sampai di Tesco Ampang...perut dah lapar...mana taknya keluar rumah tak lunch...

Pusing2 kedai makan yang orang tak ramai sangat..

Kalo ramai orang susah nak handle miqdad..aku nak soru pun payah..

Mulut mengunyah...mata duk tengok dia ...takut lari merata...

So kiteorang parking di restorans" my mom chicken rice" milik Linda On yang kini dj radio Suria Fm.

Aku order nasi goreng ayam + sirap dalam rm 9.90.

Manakala humaira...nasi ayam sharing dengan anak2.

Usai makan , aku masukan miqdad dengan tasnim dalam playground untuk diaorang main2.. satu orang rm 6 hinggit...semua 12 hinggit  beb...

So dapatlah aku dengan humaira gilir2 pergi cari barang dan solat ansar.

Dalam pukul 6.30 kami gerak daripada tesco ampang...

Jubah humaira? Eeemmm.... xder yang berkenan...hanya dapat tudung je rm 70 hinggit harga dia.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff