15/01/2014

Awek Baru : Nokia Asha 501

Salam,

Ada member aku beli samsung note 3 harga RM 2k..

Kemudian dia pergi oustation kat pulau di kepulauan borneo..

Seronok dia menyelam..sampai lupa samsung note 3 dalam poket dia..

Heeee...selamat la...

Balik semula kl dia hantar pergi repair low yat..kedai kata..casing je boleh pakai...nak repair 2k kena bayar...

Baik beli baru..kemudian dia beli sony xperia...

Kawan aku sorang lagi..

Parking keta dekat sebuah tasik kat kepong...tasik yang budak2 main layang2 tu...

Abis jogging ...tengok cermin keta kancil dia dah pecah..hp smartphone dia pun lesap sekali...nasib baik purse dia bawak sekali jogging...

Moral of the story xyah la korang beli hp yang mahal2..

Aku pakai nokia asha 501 je..beli dekat aeon big ampang..harga dalam RM 290.00 ..

Kamera terang jugak la...kebanyakkan gambar yang aku pos dalam blog ni menggunakan asha 501..sharp jugak kan..

Kelemahan dia...dia xder whatapps...kalo korang hantu whatapps jangan beli handset nie...aku dah tanya pak cik google..memang aplikasi whatapps xleh install.

Bagi aku ia sesuai untuk budak sekolah atau budak ipt pakai..

So far aku pakai...bateri tahan lama.

Kalo aku lupa atau terhilangkan...xder la aku menyesal sangat.
Heee...

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff