15/01/2014

Maulidur Rasul 2014 : Scan Baby 4D

Salam,

Selamat menyambut Maulidur Rasul.

So cuti la semalam.

Humaira dah plan lebih awal apa nak dibuat.

Kalo aku duduk umah je baca buku.

Sebelum tu humaira dah booking appointment untuk scan baby di klinik fauziah bertentangan kedai manjaku jalan  ampang ke bukit belacan secara online. Sebab kat sini memang selalu full itu yang kena booking secara atas talian.

Jadi semalam kiteorang sampai ke klinik dalam 11.39 tengahari..

Menunggu dalam satu jam jugak la untuk turn kami sebab ada 3 famili yang datang dulu...walaupun dah buat booking...

Dalam pukul 12 tgh baru turn humaira aku pun masuk sekali untuk scan 4d baby yang dah berusia 32 minggu..

Chinese lady yang handle mesin scan..peramah jugakla..pandai layan budak2..

Due date dijangka pada 20.2.2014 tapi kemungkinan awal...Allah saja yang tau..

Total lost RM 120.00 untuk scan dan RM 29 hinggit untuk tasnim yang demam...layanan DR memang terbaik.

Dibawah adalah gambar scan.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff