03/01/2014

Tahun Baru & Ulang Tahun Perkahwinan

Salam,

Selamat tahun baru 2014 dan selamat ulang tahun perkahwinan yang ke5 buat humaira...

Aku akad nikah lima tahun yang lampau di kg bendang nering batu kurau perak..kat surau berdekatan dengan umah bapak mertua aku...lepas waktu asar...

Tarikhnye adalah pada 31.12.2008...maknanya hari keesokannya adalah public holiday untuk sambutan tahun baru..

So aku sambut package la...senang sebab kalo nak pergi bercuti untuk sambut ulang tahun perkahwinan dapatla cuti lebih sikit...

Korang pun boleh tiru macam aku...korang kahwin pada tarikh yang ada public holiday...di mana tarikh tu dah fix..

Dapatla bawak famili pi jalan2..aku?

Sambut kat umah je...cuma bawak anak2 pergi Aeon Big ...beli kek dan tiup lilin kat umah...sempoi..heeee.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff