22/02/2014

Anak Ketiga Heroin

Salam,

19.2.2014 jam 11.46 pm .. berat 2.7.

Anak ketiga aku selamat dilahirkan di Pusat Perubatan Kohilal , Taman Melawati..

Anak aku yang pertama dan kedua pun bersalin di tempat yang sama..

Total lost untuk baby yang ketiga nie dalam RM 1,898.00.. servis okay boleh tahan..tapi aku rasa boleh buat yang terbaik lagi..

Nurse yang muda-muda aku rasa kurang...yang ada level makcik-makcik ramai..

Layanan tukang cleaner yang ambik sampah dalam bilik penginapan lagi bagus aku rasa...dengan PR dia...kita pun senang..

Bukan nak demand ape pun...just tunjukkan sikit la kemesraan..

Yang bagusnya kita boleh pilih doktor..doktor laki ada..tapi malu la beb! Alat sulit bini terdedah kat depan laki lain...kecuali darurat giler..

Masuk wad bersalin dalam 9.30 p.m dan dalam 11.46 p.m baby keluar..penat jugakla aku tengok humaira nak meneran...hoooo...

Keesokan, waktu petang kiteorang keluar ..then terus gerak balik batu kurau perak..sampai dalam 11p.m.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff