16/03/2014

Bihun Sup Batu Kurau

Salam,

Petang tadi...hajat dihati nak pergi makan dekat Kurau Stone..

Terlena sampai 5.30 pm...pergi dapur..selak saji ada pulut dan santan..petang tu mak mertua buatkan pulut durian rupenye..apalagi baru bangun...confirm perut lapar giler.

Usai makan, mandi dan solat..miqdad ajak pekena bihun sup...memang aku dah janji dengan dia..

Kul 6.30 gerak pergi pekan batu kurau cari kedai makan..aku terpandang satu kedai berhampiran trafik light..macam okay je ..why not try..

Miqdad order  ais kacang,bihun sup xnak sayur...daun sup pun xpayah letak.

Aku pulak bihun tomyam dan air suam...lately ni aku banyak minum air suam...risau takut kena kencing manis.heee...jaga kesihatan beb..

Makanan memang superb!!terbaik...harga pun murah rm 10..

Kalo kat KL tak tau la berapa total lost.

Wassalam

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff