24/03/2014

Restoran Pelita Ampang Point

Salam,

Tahun-tahun lepas akhbar Era Baru mengatakan yang restoran pelita tidak halal...

Apa yang aku dengar owner akhbar Era Baru iaitu Datuk Idris Tulis bergaduh besar dengan restoran pelita...korang jangan percaya ni apa yang member aku cakap.

Agak2 bila disuruh baca al-fatihah diaorang kantoi kot...atau disuruh baca kalimah syahadah...tapi aku tengok kat dinding restoran sekarang ni, ada sijil halal.

Malam tadi dalam jam 9.30 pm aku pergi riki restoran pelita yang berdekatan Ampang Point.

Pada aku restoran Pelita di sebelah Wisma  Centre lagi mantop..

So aku angkat nasi putih, ketam, udang sekor dan sayur kobis cincang.

Minuman tea o ais... air favour aku.

Boleh la buat hilang kempunan...nak makan hidangan kari.

Total lost RM 24 hinggit..jarang2 boleh la..aku makan sorang2..heeeee.

Wassalam

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff