13/03/2014

Rindu

Salam,

Dah 4 hari aku x jumpa anak2...

Huh!  Rindu giler...

Anak semua di kg dengan humaira sebab masih berpantang...

Kekadang aku terasa nak jenguk sekolah anak aku...dapat tengok luar pun jadi la..

Sebab aktiviti harian aku..selepas balik kerja, aku akan ambik dia dari sekolah...

Semalam aku call mak ayah aku di kampung...aku rasa mereka pun merindui aku..sebagaimana juga aku rindui anak2 aku...huhuhu.

Dan bagaimana perasaan ahli keluarga penumpang MH 370 dan crew MAS pasti mereka pun sama merindui dan mengharapkan MH 370 pulang dengan selamat.

Aku pun harap begitu juga.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff