02/10/2015

Lazada Cybersale Voucher

Salam,

Gembiranya hati aku ... sempena cybersale ni... dapat juga aku shopping murah dekat lazada.

Barang yang aku selalu beli dekat lazada adalah Super Mass Gainer.. ingat nak tukar suplement lain.. seperti Mass Tech, Serius Mass atau Pro Gainer.

Adik aku kata ... dia ambik Pro Gainer ..badan dia naik 2 kg sebulan. Ada budak ofis cadangan Serius Mass.. Whey pun ada jugak.. takpe la.

Aku tengok mahal je..

So , aku order je la super Mass Gainer. ..harga sekali dengan shipping dalam RM 167....

Aku godek-godek kat internet mana la tau ..ada voucher code yang tersesat .. Alhamdulillah rupenyer ..musim Cybersale rupenyer ..hohoho ..jimat RM 30 ringgit ..penjimatan 30% .

Aku cuma perlu bayar RM 137 je ...hehehe

Tempahan Super Mass Gainer di Lazada

Untuk dapatkan voucher ni korang boleh pergi ke www.vouchercodes.com.my ..

Wassalam.
Voucher Code di www.vouchercodes.com.my

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff