13/10/2015

Roti Bakar Teloq Meleleh

Salam.

Usai mandi pantai disebelah petang.

Sebelah malamnye ...aku pekena pulak roti bakar teloq meleleh di Balik Pulau.

Medan selera untuk menjamu roti bakar ni..mudah je kalo nak cari..kalo datang dari teluk kumbar...turun je bukit yang korang kena layan banyak corner...sampai lipat siku...

Aku syorkan kalo korang first time layan bukit ni..makesure bawak slow-slow..

Turun je bukit...terus je..sampai jumpa petronas pertama sebelah kanan.

dan medan selera tu sebelah kiri..bertentangan dengan stesen minyak petronas tu..

harga roti bakar meleleh ikut..pakej...sampai ke pakej tiga RM 4.50..aku angkat pakej tiga.

Kalo xcukup dan masih belom kenyang boleh layan..macam2 menu lagi yang ada kat situ.

oh ya...boleh juga kalo nak layan laksa jangus ..kat balik pulau ni.

wassalam

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff