16/08/2016

Kontrak Perjanjian : Pelanggan Di Tengah Malam

Salam, 

Selalunya aku jarang layan pelanggan pada tengah malam.. 

Bukan jarang memang aku tak pernah layan customer di tengah malam..

bagi aku walaupun berniaga online yang kedainya sentiasa bukak 24 jam.. x bermakna kita pun kena bekerja 24 jam.. 

Hujung minggu lagi la .. aku x layan tempahan yang masuk ... bagi aku customer x semestinya selalu betul dan x semestinya nak kena layan. 


Tapi malam tadi ..aku dapat wasap daripada sorang student ... yang ingin beli ebook aku ... dia kata urgent nak buat asignment.. masa tu dah dekat nak pukul satu pagi .. aku tengah layan xmen : The Last Stand. 

Aku bagitau ..pagi besok baru aku emel ebook tu .. tapi dia kata urgent.. so aku gagah jugakla ..bagi link untuk dia muat turun.

Dan disebabkan dia student aku bagi diskaun .. RM 10 ringgit.. aku pun bukan mata duitan sangat..hehehehe

Sebabnya target market aku adalah kepada pemilik syarikat yang aku rasa confirm banyak duit berbanding student. 

Aku lena hampir nak pukul dua pagi ...duk layan insyirah lagi ..anak aku yang berumur 2 tahun.

ps: untuk pembelian ebook pakej lengkap kontrak perjanjian boleh klik disini.

Wassalam. 

Pelanggan Di Tengah Malam

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff