07/10/2016

Buku : Rahsia Memancing Pelanggan

Salam,


Hari ni aku dapat idea untuk tulis buku baru ....

Sedangkan buku lama masih lagi belum siap ... aku dah bercita-cita untuk siapkan buku baru ... hahahaha...

Idea tu dah ada dalam kepala ...cuma belum dicurahkan atas microsoft word lagi.. aku cadang nak jual dalam RM 25 hinggit ...atau bagi percuma ?

Terdapat dua buah buku yang masih dalam pembikinan ... kerja-kerja penulisan terpaksa dihentikan buat sementara kerana laptop acer aku mengalami kerosakan mother board.. di mana ianya akan shut down sendiri apabila panas. ..dan aku telahpun hantar kedai ...

Kedai kata kena tukar board dan kemungkinan total lost adalah dalam RM 190.00 .

So sementara tunggu laptop yang aku beli masa belajar lagi tu dibaik pulih aku cari la idea mana patut. harga laptop masa aku beli dalam RM 1000.00 dekat PC fair di KLCC tahun berapa aku tak ingat ..tapi umur dia dah 10 tahun lebih namun masih berjasa.

www.rahsiamemancingpelanggan.blogspot.com

Wasssalam.





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff