14/10/2016

Female Faces & Malaysia Sustainable Cities

Salam.

Lepas solat jumaat di Pulapol ...

Aku riki balai seni lukis negara...untuk makan dekat The Parking tingkat 2.

Makanan not bad...tapi tu bukan citernye..

Yang aku nak citer ...lepas makan aku sempat singgah dekat ground Floor ..terdapat pameran berkenaan...Female Faces and Malaysia Sustainable Cities..

Kiranya..pameran mengenai tokoh wanita yang terdapat dalam negara...banyak nama2 besar..yang aku familiar..Marina Mahathir je la..tu pun sebab dia anak Mahathir..

Pameran akan tamat pada 13 November.

xyah la bawak budak2..pameran ni lebih kepada akademik..agak aku begitu la.

Sedikit gambar yang aku sempat snap.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff