03/02/2017

Buku : Rahsia Usahawan Tuisyen

Salam.

Hohoho....akhirnya...buku yang aku order dari minggu lepas tiba jugak kat meja aku arini.

Aku order dua buah buku daripada saudara Yusnizam..siap dapat autograf which is aku lupa nak mintak tapi penulis dah sign. .tq very much.

Harga yang aku dapat pun lebih murah daripada beli online dekat laman web mph. Kalo beli dekat mph online dalam RM 63.

Untuk dua buah buku iaitu Rahsia Usahawan Tuisyen dengan Bagaimana Menjadi Cikgu Tuisyen Berjaya.

Semua RM 58 ..kos penghantaran percuma aku agak begitu.

Boleh dapatkan di usahawantuisyen.com

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff