26/03/2017

Wayang : Baby Boss

Salam.

Semalam aku sempat layang wayang dengan anak2.

Hajat hati nak layan citer Kong : Skull Island..namun tayangan untuk 9.45 malam dah penuh.

Next yang ada pukul 12 malam..pergh!! Lewat sangat...memandangkan baby naurah pun ada join jugak..so aku ambik la citer baby boss.. Sebelum tu ada juga terdetik nak layan citer Power Ranger.

Kalo Power Ranger...anak2 dengan aku boleh la layan..Humaira? Tido je la kot.

So hasil perbincangan dengan humaira..layan la baby boss pukul 11.00 malam..abis dalam 12.40 malam..

Citer memang kelakar..anak2 gelak ketawa..semua xtido layan movie sampai abis..insyirah pun layan jugak..walaupun xfaham bahasa inggeris..tapi disebabkan kartun baby tu kelakar..diaorang boleh tahan mata..sampai abis.

Citer ni..tak rugi kalo bawak anak2 tengok..balik umah pun masih bercerita.

Sangat berbaloi.

Wassalam.

Nota* tak sabar nak tengok movie tamil Bahubali : The Conclusion bulan depan..

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff