14/11/2017

Pemasar Informasi : Jutawan Informasi

Salam.

Anda pernah dengar cerita mengenai John Reese.

Cerita penuh inspirasi bagaimana beliau menjadi jutawan dalam masa 24 jam dengan menjual produk informasi Traffic Secrets.

Oh ye! Ianya dilakukan tanpa menggunakan sistem affiliate.

Menjadi kaya tidaklah mustahil dengan menjual produk informasi.

Tetapi John Reese pemasar informasi luar negara..produk pun dalam bahasa inggeris ...pasaran adalah global..pembeli boleh datang dari pelbagai pelusuk dunia.

Ada yang berkata sebegitu..

Ternyata anda silap..pasaran Malaysia pun tidak kurang hebatnya..walaupun produk informasi yang dihasilkan adalah dalam bahasa Melayu.

Permintaan tetap ada.

Anda pernah dengar mengenai produk daripada Tim Kerjaya yang mampu menjual produk sehingga RM 300 ribu tahun ini dengan produk Tips PTD.

Ianya sekadar secebis kisah yang boleh dijadikan motivasi buat anda.

Kisah tersebut boleh dipecahkan..rekod John Reese dikatakan telah dipintas oleh Frank Kern salah seorang sahabat pemasar informasi John Reese.

Anda pula bagaimana..

Beranikah anda memecahkan rekod Tim Kerjaya.

Wassalam.

Petikan buku pemasarinformasi.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff