13/06/2019

Azizi Ali Buat Jualan Murah

Salam.

Pergh! Malam ni nasib baik terbuka hati nak lihat Twitter.

Rupanya Azizi Ali sedang buat promosi buku. Harga Serendah 5 hingga 15 hinggit. Berakhir 20 Jun 2019.

Apalagi malam ni saja saya order 12 buku. Damage seratus lebih jugak lah ..termasuk kos delivery sebab berat buku 3.35 kg. Hehehe.

Kebanyakkan buku kalo beli dekat luar tanpa promosi memang termenung je lah.

Korang boleh riki dekat laman web bookplanet.com.my.

Wassalam

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff