23/08/2019

Buku : Sunan Cinta Nan Sakti

Salam,

 Buku terakhir dalam trilogi novel Laksamana Sunan.

Kiranya buku flasback untuk kisah saifudin. Buku ni saya survey dekat online memang dah takde begitu juga di kedai-kedai buku termasuk dekat jalan TAR dah sold out. Nasib baik masih ada lagi jual dekat RAMFC Store. So order online pakai whatsapp je.

 Penghantaran hanya dibuat pada hari khamis. harga RM 30 tambah dengan kos delivery RM 10. Semalam diaorang pos. Hari ni dah sampai. Memang terbaik RAMFC.

Bonus untuk order dengan RAMFC Store akan dapat tandatangan Penulis Ramlee Awang Murshid.

Dah dua bulan saya duk cuba habiskan koleksi laksamana sunan ni. Sampai sepertiga malam untuk khatam novel ni.

Pembelian dalam bentuk ebook di Emall (boleh download dekat playstore) oleh karangkraf pun ada jugak. .

Sekarang saya tengah habiskan buku terakhir Sunan Cinta Nan Sakti . Tak menyesal untuk dijadikan koleksi. Dia punya tebal tak hingat.

Bosan-bosan boleh repeat lagi..hehehe.

 Wassalam.


0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff