14/05/2020

ARQAM TERSUNGKUR DI PINTU SYURGA

Salam. 

Buku ni dah lama saya cari.. beberapa bulan lepas ada seorang sahabat bercerita mengenai buku ini ketika sama-sama menunggu anak membuat latihan taekwondo. 

Buku terbitan Zabidi Publication Dan ditulis oleh menantu Ustaz Asaari menurut apa yang diceritakan oleh sahabat saya. 

Sahabat saya mengesyorkan untuk membaca buku ini apabila kami berbicara tentang bisnes. 

Bagaimana organisasi Arqam membuat plan marketing yang begitu strategik hingga meluaskan empayar perniagaan sampai ke Filipina. 

Musim PKP ni. Nak cari buku ni di kedai buku memang tidak dapat. Alhamdulillah beberapa kali search dekat shopee ada penjual yang menjualnya. 

Buku yang boleh dikatakan agak jarang ada dan berbaloi buat koleksi peribadi. Gaya penulisan yang agak berat untuk dibaca bagi peringkat umur rendah. 

Lepas sahur pagi ni..saya start membaca..harap-harapnya. boleh abiskan dalam dua ke tiga hari ni. 

Wassalam. 0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff