Tentang Penulis

Salam,

Penulis merupakan seorang part-time blogger, pada masa yang sama adalah seorang penulis picisan  yang menerbitkan hasil karya secara Self-Publishing.

Berkelulusan Diploma dan Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian) dan Aptech Certified Computer Professional daripada India (KLMU)

Penulis mempunyai minat yang mendalam di dalam bidang penulisan terutama dalam internet marketing dengan menganggap dunia internet  sebagai sebagai "Dunia Kedua" selain daripada Bumi.

Dengan sedikit ilmu yang diberikan tuhan penulis berhasrat untuk menyampaikan sedikit perkongsian dengan menerbitkan buku-buku yang boleh dijadikan rujukan kepada netizen-netizen yang bertebaran di luar sana melalui Media Sosial Online.

Harapan penulis adalah semoga ilmu yang disampaikan adalah bermanfaat dan menjadi bekalan yang berpanjangan di "Dunia Sana".


"Kita Tidak Tahu Siapa Yang Akan Menyukai Idea Kita - Risi Yusoff"

Wassalam.

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff