06/06/2016

Selamat Berpuasa 2016

Salam,

Akhirnya tiba juga bulan ramadan...

Bulan yang dicintai oleh wali Allah dan para ulamak.. mana xnye setiap amal ibadah akan digandakan..seseorang yang beriman akan berasa gembira dengan ketibaan ramadan.

Berbanding dengan mereka yang kurang iman..pasti akan merasakan ianya satu penyiksaan dan azab kesengsaraan .hehehehe. Tazkirah aku pada humaira ketika on da way nak pergi cari baju raya untuk anak-anak.

Maklumlah ..bila persiapan dibuat awal..xderla terkojoh-kojoh pada hujung ramadan baru nak pergi cari baju raya untuk anak-anak.

Baju humaira pulak .. humaira kata nak beli online ..hurm!!


Terfikir jugak aku ..sekarang ni dah menjadi trend shopping secara atas talian..


Mungkin ianya menyenangkan ..sebab xperlu nak pergi ke butik-butik yang menjual pakaian.. malahan pula hanya perlu bayar untuk kos pengeposan saja.

Tema untuk keluarga aku ..pada tahun ini adalah kaler purple.


Dan akhir Kata SELAMAT BERPUASA..

Wassalam.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff