24/03/2014

Jogging Tasik Permaisuri

Salam,

Huh! Dah lama aku x jogging kat sini...last jogging masa aku belajar pada tahun 2005

Kenapa aku jogging?

Sebabnya aku rasa badan aku xbermaya dan cepat letih...

Dan aku fikir ianya mungkin berkaitan dengan stamina aku yang dah mencecah tanah...aku agak begitu..

Lepas keje aku riki Tasik Permaisuri yang depan HUKM..

Ramai jugak peserta2 yang akan menjadi pesaing aku...budak kecik , malah calon kilauan emas pun ada.

Aku sempat pusing 2 round je...lepastu kaki dah mengigil...heee..

Aku stop dalam pukul 7 dan lepak kat restoran santai bersebelahan tasik..pekena minuman 100 plus dan kuew tio bandung..

Pergh!! X abis mkn sebab penat...heee..

Sempat jugak aku buat selfie..

Wassalam

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff