28/11/2013

Aku Bangga Dengan Ben Ashaari Dalam The Influencer

Salam,

Aku malu dan pada masa yang sama bangga dengan sorang blogger ni...benashaari.com

Beliau satu-satunya calon blogger lelaki melayu dan personaliti online yang berentap dalam program reality " The Influencer " yang dikuasakan oleh personedge sdn bhd, nokia Malaysia dan lowyat TV.

Episod pertama korang boleh tengok di lowyat.tv/theinfluencer pada 6.12.2013.

Aku ada whatapps saudara ben....cara untuk termination peserta..berdasarkan undian ke ?

Rupenye ianya adalah berasaskan permarkahan oleh juri/hakim

Semoga berjaya saudara ben ashaari. Anda mewakili suara hati blogger lelaki melayu terakhir yang lain..

Dan perlu diingat saudara ben perlu bercakap dalam bahasa omputih..yang mana aku pun tak sanggup.

Wassalam.

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff