10/04/2015

Go'bang maju patin tempoyak

Salam.

Kalo korang dah xtau nak makan apa waktu lunch ...aku syorkan kalo nak rasa tekak dibasahi dengan kuah ikan patin masak tempoyak..

Korang boleh ke Taman seri rampai ...restoran go'bang maju..pergh!!! Rasa nak hirup abis kuah dia..

Sebelum tu aku pernah rasa masakan ikan patin di sebuah kedai sebelah petronas ampang , taman dato razali..sedikit rasa kunyit..tempoyak x letak kot..

Berbeza dengan yang ni..ikan pun x hanyir...chef masakan pun nampak macam professional.

Aku juga terserempak dengan pemain pertahanan harimau Malaya iaitu Muslim Ahmad.

Harga aku rasa boleh tahan..untuk ekor ikan patin RM 15.00 manakala kepala ikan patin RM 13.00.

Setakat ni..aku rasa ianya memang terbaik..xsabar nak repeat lagi...hehehe

PS: aku x dibayar untuk review kedai ni..semuanya ikhlas daripada rasa dilidah aku..

Wassalam


0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff