19/11/2016

Wealth Mastery

Salam..

Saya selalu pesan kepada diri sendiri

Saya orang Islam

Islam anjurkan umatnya jadi kaya supaya kekayaan tu boleh digunakan untuk Islam

Nilai saya bukan rm1.5k sebulan (fresh grad) murah sangat tu bagi saya laa

Saya nak banyak sebab saya nak bantu orang Islam yang lain

Sebab rm1.5k tu belum tentu cukup untuk saya

Then macam mana saya nak bantu bagi financial support kepada orang Islam lain kalau saya sendiri tak cukup duit?

Sedih tau bila kita takde duit / tak cukup duit padahal kita mampu je cari duit tapi kita je yang malas

Kalau kita betul letak Allah sebagai pemberi rezeki, kita takkan kata kita takde rezeki

Sumber Founder Al-manna Ameer®

Wassalam

0 comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.
Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal dan sebarang kesalahan tatabahasa dan ejaan adalah disengajakan bagi menghasilkan karya yang santai serta mudah difahami.

Terima Kasih ..

Risi Yusoff